ARIAT on rekisteröity ISO9001: 2008-standardiin. Saimme ISO9001-rekisteröinnin heinäkuussa 2010. Kun rekisteröinti osoittaa asiakkaillemme, että ylimmän johdon on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen alkuperäisiä komponentteja, joilla on vähiten väärennöksiä. ARIAT voi tarjota jäljitettävyyden myytyjen kaupallisten komponenttien osalta.

Laatupolitiikka

ARIAT on sitoutunut ilahduttamaan ja hämmästyttämään asiakkaitamme asiakaspalvelumme huippuosaamista, tilaustarkkuutta ja toimitusaikaa. Tämä toteutuu sitoutumalla jatkuvasti parantamaan prosessejamme, palveluitamme ja tuotteita.

Testaa laboratoriotukea

ARIAT varmistaa, että kaikki toiminnot eivät ole ongelmia ennen lähetystä. Kaikki osat kuuluvat QC Dep., Voimme toimittaa ammatti testaustekniikkaa. Sisällytä toimintojen testaus, silmämääräinen tarkastus, röntgenkuvaukset, juotettavuustestaus ja asetaattien poisto. Kaikkien komponenttien takuu ei ole minulle vähäisimpänä asiakkaan riskin kannalta.

Lähetä kysymyksesi laatusta tai korjaustoimenpiteitä koskevasta pyynnöstä laatuun. Kysymyksemme laatujärjestelmästämme ovat mielellään yhteydessä meihin. Sähköposti: Info@ariat-tech.com

Toimintojen testaus

Kaikki testatut toiminnot ja parametrit, joita kutsutaan täydellisiksi testeiksi alkuperäisten spesifikaatioiden, sovellusviestien tai asiakassovelluskohteen mukaan, testattujen laitteiden täydelliset toiminnot, mukaan lukien testin DC-parametrit, mutta eivät sisällä AC-parametriominaisuutta analysointi ja tarkastus osa ei-irtotavaran testi parametrien rajat.

Silmämääräinen tarkastus

Stereoskooppisen mikroskoopin käyttö, komponenttien ulkonäkö 360 °: n koko havainnointiin. Tarkkailun tilan painopiste on tuotepakkaus; sirutyyppi, päivämäärä, erä; painatus- ja pakkaustila; pin-järjestely, joka on yhteensopiva kotelon pinnoituksen kanssa ja niin edelleen.

Silmämääräinen tarkastelu voi nopeasti ymmärtää vaatimuksen täyttää alkuperäisten tuotemerkkien valmistajien ulkoiset vaatimukset, antistaattiset ja kosteustandardit ja onko niitä käytetty tai kunnostettu.

Röntgentutkimukset

Röntgentutkimus, komponenttien kulku 360 °: n koko havainnoissa, testattavien komponenttien sisäisen rakenteen ja pakettiyhteystilan määrittämiseksi, näet, että suuri määrä testattavia näytteitä on sama tai seos (Mixed-Up) ongelmat syntyvät; lisäksi heillä on eritelmät (Datasheet) toisiaan kuin ymmärtää testattavan näytteen oikeellisuus. Testipaketin yhteystila, jotta tietoja pienten ja pienten liittimien välillä on normaalia, sulkemalla avain ja avoimen kaapelin oikosulku.

Asetonpoiston tarkistus

Laitteen pinnan yksityinen avain tekstin ja kuvakkeiden tulostukseen käytettävän reagenssin asetonille ja pyyhkäisemällä huonompi muste uudelleen voidaan helposti poistaa.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.