1. Mitkä ovat vahvat korttisi kortit?
 2. Miten voin käyttää osahaku-apuohjelmaa?
 3. Kuinka järjestää tilaus?
 4. Tuotesivulla ei ole hintaa - Mitä teen?
 5. Mitä lähetystapa on?
 6. Mitä maksutapoja tarjoat?
 7. Voinko saada nettomääräyksiä?
 8. Mikä on takuu myytävistä osista?
 9. Missä ARIAT perustuu?
 10. Mikä on toimistoaikasi?
 1. Mitkä ovat vahvat korttisi kortit?
 2. Pääetuomme ovat ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, DIODIT, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, POWEREX jne.

  Special IC-sirut ja IGBT-moduulit.
 3. Miten voin käyttää osahaku-apuohjelmaa?
 4. Olemme hakeneet inventaariamme nopeasti ja helposti mistä tahansa sivustostasi. Mistä tahansa verkkosivun yläreunasta, Syötä vain osanumero ja klikkaa "Etsi". Tulet saamaan tuloksia, etsi etsimäsi osa. Sitten voit lähettää pyydetyn tarjouksen, ja myyntiedustaja ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina hintaan ja toimitukseen.
 5. Kuinka järjestää tilaus?
 6. Lähettämällä tarjouspyyntö verkkosivustolta täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyttä ARIAT-tiimiin sähköpostilla Info@ariat-tech.com, muista ilmoittaa täsmällinen osanumero, tarvittava määrä ja valmistaja.
 7. Tuotesivulla ei ole hintaa - Mitä teen?
 8. Soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Info@ariat-tech.com tai lisää Skype: ariat-tech tarkistaaksesi hinnan. Tarjoamme lainaustamme sinulle ja vahvistusjärjestyksen jälkeen lähetämme proforma-laskun sinulle maksun suorittamiseksi.
 9. Mitä lähetystapa on?
 10. Toimitamme maailmanlaajuisesti tärkeimpien kansainvälisten kuriirien kuten DHL, FedEx, UPS, TNT ja EMS tai HongKong-postin kautta. Voimme myös käyttää asiakkaan rahtitiliä. tavallinen toimitusaika on 2-5 työpäivää riippuen määräpaikasta. Muita kuljetusmenetelmiä voidaan käsitellä. Pyrimme vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin!
 11. Mitä maksutapoja tarjoat?
 12. Hyväksymme T / T-maksun etukäteen uusien asiakkaiden ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Maksutavat: pankkisiirto (T / T), Western Union, PayPal (luottokortti). Hyväksymme maksun pankkisiirrolla (T / T) ja muilla maksuvälineillä erikoisasiakkaalle. T / T Pankkimaksut USD8.40 - USD30.00, HK HSBC HK HSBC: lle, ei tarvitse mitään maksuja. Huomaa, että hyväksymme maksun USD: ssa ja EURO, GBP, HKD.
 13. Voinko saada nettomääräyksiä?
 14. Meillä on suuri määrä asiakkaita, jotka jatkuvat toistuvat asiakkaat kertaluontoisilta ostajilta. Verkkohakemuksia voidaan laajentaa asiakkaiden toistamiseen onnistuneen maksuhistorian jälkeen.
 15. Mikä on takuu myytävistä osista?
 16. Takaamme laadun 60 päivää tai pidempään, koska osat toimitettiin. Kaikilla osilla on oma vaatimustenmukaisuustodistus, joka takaa, että osat täyttävät kaikki valmistajan tekniset tiedot. Jos vastaanottamasi osat eivät täytä valmistajan lomake-, asennus- ja toimintamuotoja, vaihdamme osat tai hyvitämme rahat. Meidän käytäntömme on: jos osia hylätään tulevassa tarkastuksessa muusta kuin toiminnallisesta syystä, sinun on otettava yhteyttä 6 arkipäivän kuluessa pyytääkseen RMA: ta. Jos sinulla on vikoja tai ongelmia osien kanssa tuotannon, asennuksen tai testauksen aikana, ota meihin yhteyttä: Info@ariat-tech.com
 17. Missä ARIAT perustuu?
 18. Olemme yli 26 ammattilaisen ryhmä, joka sijaitsee Hongkongissa ja Shenzhenissä. Suurin osa lähetyksistä tapahtuu Hongkongin varastostamme.
 19. Mikä on toimistoaikasi?
 20. Toimistomme on kello. läpi pe. AM9: 30 --- PM11: 00 la. AM10: 00 --- 12:00 (Kiina Standard-aika)

Lisää kysymyksiä tai tiedusteluja, lähetä meille sähköpostia. Sähköpostiosoitteemme: Info@ariat-tech.com

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.