Toshiban tallennusjohtajat: Kiinan muistivalmistajilla ei ole helppoa kiinni kahdessa tai kolmessa vuodessa

30. syyskuuta ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan maailman toiseksi suurin NAND-muistisirunvalmistaja Toshiba -tallennuspäälliköt: Kiinan muistionvalmistajat, jotka ovat kiinni kahdessa tai kolmessa vuodessa, ei ole helppoa (Toshiba-muisti), että markkinoiden ylitarjontatilanne on päättynyt ennen ylitarjontaa. on puristanut voittomarginaalin 10 vuoden alimmalle tasolle.

Toshiban tallennustekniikan johtaja Liu Maozhi sanoi Shenzhenissä vuonna 2019 pidettävän Kiinan Flash-muistimarkkinahuippukokouksen haastattelussa: "Uusille tulokkaille ei ole helppoa kiinni viimeisen kahden tai kolmen vuoden aikana."

Yhtiö odottaa NAND-markkinoiden ylitarjonnan vähenevän ja markkinoiden nykyinen koko on 406 miljardia dollaria.

Mutta Changjiang Storage on investoinut 24 miljardia dollaria NAND-hankkeisiin, ja hankkeen odotetaan alkavan tuotantoon vuoden 2019 loppuun mennessä. Viime vuonna kerrottiin, että Apple, maailman suurin flash-ostaja, teki Yangtze River Storage -kyselyn arvioidakseen sen asema mahdollisena toimittajana.

"En tiedä mitä tapahtuu neljän tai viiden vuoden kuluttua", Liu Maozhi sanoi. ”Kiinalaisilla yrityksillä on tulevaisuudessa etu maailmanmarkkinoilla. Mutta Toshiba Storage investoi myös varmistaakseen, että voimme kilpailla pitkään. ”

Tämän vuoden kesäkuussa Toshiba Storage myi sen yhdysvaltalaiselle pääomayhtiö Bain Capitalin johtamalle konsortiolle 18 miljardilla dollarilla. Yhtiö uskoo markkinoiden paranevan ennen tämän vuoden loppua ja odottaa elpymisen jatkuvan vuoteen 2020 asti.

"Hintojen lasku pysähtyy", sanoi markkinointijohtaja Toshikazu Takahashi. "Markkinat ovat tasapainoisempia tämän vuoden viimeisestä neljänneksestä seuraavaan vuoteen."

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Kiinan markkinat ovat nopeimmin kasvavat muistisirumarkkinat maailmassa. Takahashi Junhe kertoi myös, että seuraavan sukupolven 5G-laitteiden ja datakeskuspalvelimien kasvavalle sirujen kysynnälle sekä henkilökohtaisten tietokoneiden siirtymiselle kiintolevyistä flash-solid-state-asemille on positiivinen vaikutus.

Samaan aikaan kiinalaisista yrityksistä on tullut NAND-toimittajia omien vahvuuksiensa ansiosta. Bernstein Researchin analyytikko Mark Li sanoi: "Kiinalla on kunnianhimo edistää muistisiruteollisuutensa kehitystä. Kiinan markkinoiden suurin kilpailija on Jangtse-varasto." "Mielestämme se on ainoa yritys, jolla on hyvä henkisen omaisuuden historia ja jolla todennäköisesti on vaikutuksia. Mutta kiinni on vielä pitkä tie kuljettavana."

Toshiba ei ole ainoa yritys, joka uskoo markkinoiden alkavan elpyä. Monet yritykset, mukaan lukien Western Digital ja Micron Technology, ovat optimistisia tulevaisuuden suhteen.

Toshiban varastointi nimitetään uudelleen 1. lokakuuta, jolloin emoyhtiö Toshiba poistetaan.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.