Samsungin kiekkojen jalostustuotteet ovat alttiita virheille, tappioille tai ylittäneet huomattavasti miljardeja voittoja

Businesskorean mukaan Samsung Electronicsin valimotuotteet ovat räjähtäneet. Aiemmin tänä vuonna Samsung havaitsi, että sen ensimmäisen sukupolven 10 nm: n (1 x nm) DRAM-tuotteilla oli ongelmia. Tällä kertaa valimoyritys oli pakettimatta, mikä vaikuttaisi Samsungin maineeseen.

Nämä vialliset tuotteet johtuvat saastuneiden laitteiden käytöstä Samsungin 8-tuumaisella kiekkolinjalla Koshihiko-tehtaalla Koreassa. Samsungin johto myönsi löytäneensä viallisia tuotteita, mutta prosessia on muutettu ja tappioiden arvioidaan olevan miljardeja voittoja.

Jotkut asiantuntijat sanoivat kuitenkin, että tappio voi ylittää Samsungin odotukset. Teollisuuden sisäpiiriläiset kertoivat, että Samsung ei ole laskenut tarkkaa menetyksen määrää.

Samsung investoi voimakkaasti valimoalaan, ja siitä on tarkoitus tulla järjestelmäpuolijohdeteollisuudessa maailman johtava tavoite vuoteen 2030 mennessä. Viimeisestä menetyksestä huolimatta Samsungin maine kärsii kovaa.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.