Samsungin kolmannen vuosineljänneksen voitto on alle puolet viime vuodesta, mutta tuleeko se alhaiseksi?

Vaikka Samsung Electronicsin liikevaihto kolmannella vuosineljänneksellä oli alle puolet viime vuodesta, yleinen suorituskyky ylitti markkinoiden odotukset älypuhelin- ja näyttöliiketoiminnan parantuessa.

Samsung Electronics julkisti kolmannen vuosineljänneksen alustavan tulosraporttinsa 8., ja sen liikevaihto oli 62 biljoonaa voittoa ja voitto 7,7 biljoonaa voittoa. Edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna liikevaihto laski 5,29% ja 56,18%, mutta kasvoi 10,46% ja 16,67% edelliseen vuosineljännekseen verrattuna.

Tulokset ovat ylittäneet markkinoiden odotukset. Korean tiedotusvälineen "Daily Economy" mukaan useiden arvopaperiyhtiöiden keskimääräinen tuloennuste oli 61 529 triljoonaa voittoa ja voitto 7,1085 triljoonaa voittoa. Vaikka liikevaihto ei viime vuoteen verrattuna ole huolestuttavaa, mutta edelliseen vuosineljännekseen verrattuna kasvuvauhti on yli 10%, liikevaihto ja tuloskehitys ovat myös odotuksia yli. Jotkut analyytikot uskovat, että Samsung Electronics pääsee eroon suorituskyvyn heikkenemisestä. .

IM-osasto (matkapuhelinliiketoiminta) ei vastannut edellisen vuosineljänneksen odotettua suorituskykyä, mutta kolmannella vuosineljänneksellä se toi markkinoille uusia tuotteita, kuten Galaxy Note10 -sarja ja Galaxy Fold. Voitto oli noin 2 biljoonaa voittoa, mikä oli suurempi kuin edellisenä kaudella (1,56 biljoonaa voittoa). Noin 30%.

Toisaalta näyttöliiketoiminta hyötyi älypuhelimien huippusesongista, ja taitettaviin näytöihin käytettävien joustavien OLED-paneelien myynti kasvoi, ja liikevaihdon ja liikevaihdon odotetaan kasvavan.

Erityisesti alkuperäiset markkinat odottavat Samsung Electronicsin palautuneen puolijohdeteollisuudeksi. Sitä vastoin markkinoiden odotukset tällä alueella ovat liian korkeat. Tällä hetkellä teollisuus uskoo yleensä, että Samsung Electronicsin puolijohdeliiketoiminta ei ole palannut normaaliin suorituskykyyn.

Saavuttuaan vuoden 2019 jälkipuoliskolle, NAND-flash-muistien hinnat alkoivat nousta, Samsung myös sopeutti nopeasti varastoja, mutta DRAM-markkinat ovat edelleen hitaat, tilanne ennen vuoden loppua ei ole vieläkään optimistinen.

Alan teollisuuden edustajat huomauttivat, että Samsungin suorituskyky ylitti markkinoiden odotukset, mikä myös symboloi sitä, että Samsung alkoi poistua kourusta. Neljännen vuosineljänneksen liikevaihtoon saattaa vaikuttaa sesongin ulkopuolella ja lopettaa kasvu, mutta sen odotetaan elpyvän kokonaan ensi vuonna.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.