Samsung ISOCELL julkaisee 100 miljoonan pikselin CMOS: käytännöllinen vai temppu?

Aikaisemmin Xiaomi ilmoitti tulevassa kuvateknologiaviestintäkokouksessa 7. elokuuta, että Redmella on uusi mahdollisuus käyttää Samsungin 64 megapikselin anturia. Se ilmoitti myös, että se aikoo tulevaisuudessa julkaista myös 100 megapikselin CMOS: n, myös Samsungilta.

Tällä hetkellä älypuhelimen CMOS-sensorin pikselit nousevat jatkuvasti, paitsi Xiaomi, että myös Realme järjestää viestintäkokouksen 15. elokuuta. Päähenkilö on myös 64 megapikselin kamera-anturi.

Itse asiassa Samsung ISOCELL ilmoitti uudelle anturille virallisesti, että "suuria uutisia" on 12. elokuuta, ja sen odotetaan laajasti julkaisevan uuden 100 miljoonan pikselin CMOS-anturin. Tällä tavalla Samsung on "paljastettu". etukäteen Xiaomi. tuntuu.Elokuun 12. päivänä tämä iso uutinen, ulkopuolisten keinottelujen perusteella, on se, että Samsung tuo markkinoille uuden 108MP-anturin 12. elokuuta, kun taas huhujen mukaan anturi on saatavana vuonna 2020.

Lähteiden mukaan Xiaomi MIX4: n pitäisi kuitenkin käynnistää tämä 100 miljoonan pikselin CMOS ja julkaista se jälkipuoliskolla, jos ei ole sattumaa. Itse asiassa tämän 100 miljoonan pikselin tunnistimen nykyiset tekniset tiedot ovat hyvin pieniä. Aikaisemmin taistelu 10 miljoonan pikselin pelaamisesta näyttää olevan taistelu päivittää 100 miljoonaan pikseliin tulevaisuudessa.

Kokoelman mikroverkon mukaan Samsungin 100 miljoonan pikselin CMOS käyttää uutta Quad Bayer -ryhmää, joka on 108MP pikseliä. Normaalisti kuva tulostetaan 27MP: n resoluutiolla, joka on neljä kertaa pienempi, 4-pikselimenetelmällä.

Ei ole selvää, pystyykö käyttäjä saavuttamaan 108 megapikselin kuvalähdön kameran ammattitilassa. Vaikka se voi, se aiheuttaa huomattavia paineita CPU-moduuleille, kuten CPU, GPU ja ISP.

Vaikka se voi tulostaa, ensimmäisen vaiheen kuvankäsittelymoduulin kyky prosessoida voi kestää kauan, käyttäjän on odotettava kuvantamisaikaa pidempään, ja käyttökokemus ei ole hyvä; toinen on kuva miljardin tason pikselistä, jota tavallinen käyttäjä ei vaadi. Heidän vaatimuksensa ovat enemmän kuvanlaadun parantamista. Jos parannat vain tarkkuutta etkä työskentele kovasti kuvanlaadun suhteen, tämä on vain temppu. Kolmanneksi, tämän 100 miljoonan pikselin CMOS-anturin koosta ei tiedä. Matkapuhelimen rajoitetussa tilassa anturin koko on varma. Se puristetaan. Tällainen suuri pikseli on sijoitettu suhteellisen pienikokoiselle anturille. Pikselien välisten häiriöiden ratkaiseminen on myös kyseenalaista, koska se voi heikentää kuvan laatua.

Emme tietenkään voi kiistää sitä, että valotunnistimen pikselin muutos on trendi. Pikselin lisäys on mielestämme pikemminkin perusta kuvanlaadun parantamiseksi. Kun Samsungin Quad Bayer-taulukko on viritetty, käyttäjien on otettava vain 1/4 alkuperäisestä resoluutiosta, ja sitten laite yhdistää 4 pikseliä automaattisesti 1 pikseliksi, jotta saadaan yksityiskohtaisemmat kuvan yksityiskohdat. Se on myös Samsungin miljarditason antureiden perimmäinen tavoite - parantaa kuvanlaatua ja rikastaa yksityiskohtia.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.