Korean tiedotusvälineet: SK Hynix Wuxi on korvannut japanilaiset tuotteet kokonaan Kiinassa tuotetulla vetyfluoridilla.

Etelä-Korean "Central Daily News" -lehden mukaan 4. tammikuuta sen jälkeen kun Japanin hallitus rajoitti edistyneiden puolijohdemateriaalien, kuten vetyfluoridin, valoresistin ja fluoria sisältävän polyimidin vientiä Koreaan, SK hynixin puolijohdetehdas Wuxissa, Kiinassa, on ollut valmistettu kokonaan Kiinassa. Vetyfluoridi korvaa japanilaiset tuotteet.

Raportissa todettiin myös, että materiaalikehityksestä vastaavat Samsung Electronics ja SK Hynix -insinöörit tekevät Koreassa valmistettujen vetyfluoritestatuotteiden komponentti-analyysejä ja Samsung Electronics on alkanut käyttää vaihtoehtoisia tuotteita. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Samsung Electronics ja SK Hynix etsivät Nissanin vetyfluoridikorvausmateriaaleille odotettua parempaa korvaavaa ainetta. Japanilaisten tuotteiden odotetaan korvautuvan kokonaan vuoden loppuun mennessä.

"NocutNews" on myös aiemmin ilmoittanut, että Korean teollisuuden sidosryhmät sanoivat, että Samsung Electronics testaa aktiivisesti fluorivetyä ja saavuttaa pian hyviä tuloksia.

Jos Etelä-Korean kotimaisen materiaaliyhtiön Soulbrainin Chungnam Gongju -tehtaan laajennusprojekti saatetaan päätökseen suunnitellusti tämän kuukauden loppuun mennessä, Koreassa tuotetun vetyfluorin tuotantokapasiteetin odotetaan kasvavan edelleen.

On todettu, että Soulbrain ja ENFTECH ovat puhdistaneet vetyfluoridia Stellasta ja Moritasta Japanissa aiemmin, ja sitten valmistaneet syövyttäviä materiaaleja puolijohdetekniikkaan ja toimittaneet ne Samsungille. Sen jälkeen kun Japani rajoitti vientiä Etelä-Koreaan, nämä kotimaiset yritykset alkoivat tuoda fluorivetyä Taiwanista ja mantereelta.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.