Intel julkaisee uusia FPGA-laitteita, joiden kapasiteetti on suurin maailmassa

Intel julkaisi tänään virallisesti maailman tiiviimmän FPGA: n.

Stratix® 10 GX 10M FPGA: lla on 10,2 miljoonaa logiikkakennoa, ja se on volyymituotannossa. Tämä erittäin tiheä FPGA perustuu nykyiseen Intel Stratix 10 FPGA -arkkitehtuuriin ja Intelin edistyneeseen Embedded Multi-Chip Interconnect Bridge (EMIB) -tekniikkaan. Siinä yhdistyvät kaksi erittäin tiheää Intel Stratix 10 GX FPGA -ydinlogiikkapiiriä (jokaisella on 5,1 miljoonan logiikkakennon kapasiteetti) ja vastaavia I / O-soluja, jotka käyttävät EMIB-tekniikkaa. Intel Stratix 10 GX 10M FPGA -järjestelmässä on 10,2 miljoonaa logiikkakennoa ja se on noin 3,7 kertaa tiheämpi kuin Stratix 10 GX 1SG280 FPGA, joka on alkuperäisen Intel Stratix 10 -sarjan tiiviimmin pakattu laite. Intelin EMIB-tekniikka on vain yksi monista IC-prosessitekniikka-, valmistus- ja pakkausinnovaatioista, joiden avulla Intel voi suunnitella, valmistaa ja toimittaa maailman suurimman tiheyden (edustaa laskentatehoa) FPGA-tekniikoita.

ASIC-suunnittelun kasvaessa prototyyppisuunnittelun ja simuloinnin tarve kasvaa. COTS-ASIC-prototyyppien ja simulaatiojärjestelmien toimittajat voivat saada merkittävän kilpailuedun, jos he pystyvät käyttämään suurimpia nykyään saatavissa olevia FPGA-järjestelmiä.

Simulaatio- ja prototyyppijärjestelmät on suunniteltu auttamaan puolijohdevalmistajia löytämään ja välttämään kalliita laitteisto- ja ohjelmistosuunnitteluvirheitä ennen sirujen valmistusta, mikä säästää miljoonia dollareita.

Suurimmissa FPGA-laitteissa voit sisällyttää suuret ASIC-, ASSP- ja SoC-mallit mahdollisimman harvoihin FPGA-laitteisiin. Intel Stratix 10 GX 10M FPGA ovat uusimpien joukossa suuria FPGA-perheitä tämän tyyppisiin sovelluksiin. Uusi Intel Stratix 10 FPGA tukee simulaatio- ja prototyyppijärjestelmien kehittämistä digitaalisille IC-malleille, jotka kuluttavat miljardeja ASIC-portteja. Intel Stratix 10 GX 10M FPGA, jossa on 10,2 miljoonaa logiikkakennoa, tukee nyt Intel® Quartus® Prime Software Suite -sovellusta. Pakkauksessa on uusi oma IP, joka tukee selvästi ASIC-emulointia ja prototyyppien luomista.

Lisäksi Intel Stratix 10 GX 10M FPGA on ensimmäinen Intel FPGA, joka käyttää EMIB-tekniikkaa ja yhdistää loogisesti ja sähköisesti kaksi FPGA-kangasta 10,2 miljoonan loogisen solutiheyden saavuttamiseksi. Tällä laitteella kymmeniä tuhansia yhteyksiä yhdistää kaksi FPGA-kangasta useiden EMIB-yhteyksien kautta, mikä luo suuren kaistanleveyden yhteyden kahden monoliittisen FPGA-kankaan välille.

Intel Stratix 10 DX FPGA -sovelluksissa käytetty P-laatta on ensimmäinen komponentitason laite PCIe SIG -yhteensopivien PCI-SIG-järjestelmään integroitujen laitteiden luettelossa. Sama P-laatta sama julkaisu äskettäin julkaistussa Intel® AgilexTM FPGA -sovelluksessa on myös yhteensopiva PCIe 4.0 -laitteiden kanssa.

Toinen esimerkki tästä sovelluksesta on Intel Stratix 10 DX: ssä ja Intel Agilex FPGA -sovelluksissa käytetty P-laatta, joka osoittaa edistyneitä valmistus- ja valmistustekniikoita, kuten EMIB, ja miten saada Intel tuomaan valikoiman uusia tuotteita nopeasti markkinoille. Ja laitetaan täyteen tuotantoon.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.