Ajo RF MEMS -teknologiaa! Qorvo ilmoittaa ostaneensa Cavendish Kineticsin

RF-ratkaisujen toimittaja Qorvo ilmoitti 8. lokakuuta ostaneensa maailman johtavan korkean suorituskyvyn RF-toimittajan Cavendish Kineticsin, ja sen tiimi jatkaa RF MEMS (RF Micro Electro Mechanical Systems) -tekniikan soveltamisen edistämistä Qorvo-tuotelinjassa. . Ja käännä tämä tekniikka suuren volyymin valmistukseen mobiililaitteille ja muille markkinoille.

Qorvon Mobile Products -divisioonan toimitusjohtaja Eric Creviston sanoi: "Cavendish Kineticsin hankinta antaa meille mahdollisuuden vahvistaa Qorvon markkinajohtajuutta antennien virityksessä. Useat maailman johtavat älypuhelinten myyjät ovat vahvistaneet, että antenneja voidaan parantaa merkittävästi Cavendish Kineticsin RF MEMS -sovelluksella. Suorituskyky, mukaan lukien pienemmät tappiot ja lisääntynyt lineaarisuus, Qorvoa optimoidaan ja laajennetaan yhtiön alkuperäiseen perustaan ​​ja sitä sovelletaan muihin sovelluksiin, kuten infrastruktuuriin ja puolustukseen. "

Ymmärretään, että RF MEMS on RF-tuote, jota prosessoidaan MEMS-tekniikalla. RF-MEMS-tekniikka mahdollistaa korkean integraation MMIC: ien kanssa, jolloin on mahdollista luoda järjestelmäintegroitu ydin (SOC), joka integroi tiedon keräämisen, käsittelyn, siirron, käsittelyn ja suorittamisen. Mikroelektroniikkatekniikan konseptin mukaan sillä ei voida tuottaa vain kiekkojen tason tuotantoa, erätuotantoa, mutta sillä on myös edut alhaisella hinnalla, pienikokoisella, kevyellä ja korkealla luotettavuudella.

RF MEMS -laitteita käytetään virittämään älypuhelinten pää- ja monimuotoisuusantenneja matalilla, keskikokoisilla ja korkeilla taajuusalueilla voimakkaampien signaalien ja nopeamman tiedonsiirtonopeuden tuottamiseksi. RF MEMS maksimoi suorituskyvyn erinomaisella Q-kertoimella, parantuneella lineaarisuudella ja erittäin pienellä lisäyshäviöllä, mikä tarjoaa suuren potentiaalin parannetulle 4G- ja 5G-järjestelmän suorituskyvylle.

Vuodesta 2015 Qorvo on ollut Cavendish Kineticsin tärkein strateginen sijoittaja. Qorvo toimittaa lisätietoja Cavendish Kinetics -kaupasta toisen vuosineljänneksen tuloskonferenssissaan FY 2020 -tapahtumassa.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.