7 nanometrin kapasiteetti on melkein täynnä! TSMC: n heinäkuun liikevaihto kasvoi 14% vuodentakaisesta, Q3-vauhti on vahva

Core Technology News, kiekkojen valimo TSMC (12) ilmoitti heinäkuun liikevaihdon olevan 84,758 miljardia Taiwanin dollaria (sama yksikkö), laskua 1,3% kuukaudessa, vuotuinen kasvu 14%, mikä on toiseksi korkein kuukausittainen tulos. Tammi-heinäkuun kertynyt liikevaihto oli 544 461 miljardia yuania, mikä on 2% vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Kolmannella vuosineljänneksellä TSMC: n arvioidun liikevaihdon odotetaan laskevan 282–185,85 miljardiin yuaniin, mikä on 18% enemmän kuin viimeisellä neljänneksellä. On optimistista, että älypuhelimet alkavat lähetysten sesongin ja 5G: n nopeaan laskentaan liittyvä kysyntä alkaa ja 7 nanometrin kapasiteetti on melkein täynnä. Se on tärkein kasvuvauhti vuoden jälkipuoliskolla.

Presidentti Wei Zhejia huomautti edistyneiden prosessien edistymisestä, että seitsemän nanometrin tehostettu prosessi on tuotettu massatuotannolla. Sen määrän odotetaan kasvavan kolmannella vuosineljänneksellä. Kunkin alustan kysyntä on vahvaa ensi vuoteen saakka. Koko 7-nanometrin ja 7-nanometrin tehostettu prosessi edistää TSMC 25: tä tänä vuonna. % tulot.

Ennusteen 6nm suhteen suunnittelu valmistuu ensi vuoden jälkipuoliskolla ja ensi vuoden neljäs vuosineljännes tuotetaan massatuotantona; 5nm hyötyy 5G: stä etukäteen ja vahvasta kysynnästä ja kiihdyttää massatuotantoa ensi vuoden alkupuolella.

Asiakasvarastojen suhteen Wei Zhejia paljasti, että IC-suunnittelun asiakkaat jatkavat huonontumistaan ​​toisella vuosineljänneksellä ja alkavat kausiluonteisesti vuoden jälkipuoliskolla; Yritysvaraston suhteen he ovat optimistisia vuoden toiseen puoliskoon nähden. Varastotaso ja päivät vähenevät samanaikaisesti kolmannella vuosineljänneksellä. Ja muunnetaan tuloiksi.

Investointien osalta Wei Zhejia kertoi, että vastatakseen asiakkaiden voimakkaaseen kysyntään 5G: n nopeutetussa kehityksessä vuotuisten investointien odotetaan kasvavan edellisestä 10-11 miljardista dollarista. Yksityiskohtaiset luvut ilmoitetaan lokakuun taloudellisessa raportissa.

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16, Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.