PD30-sarjan valokenno

Image of Carlo Gavazzi's Logo

PD30-sarjan valokenno

Carlo Gavazziin pienet valokennoiset anturit ovat suorituskykyisiä kompakteissa pakkauksissa

Carlo Gavazzi PD30 -anturiperhe yhdistää erinomaiset tunnistusominaisuudet optimoidulla kompaktilla kotelorakenteella. Sen koko on vain 10,8 mm x 20 mm x 30 mm, se noudattaa kansainvälisiä standardeja. Lisäksi PD30-perhe kattaa laajan valikoiman tunnistusperiaatteita, jotka sopivat melkein minkä tahansa sovelluksen vaatimuksiin: diffuusi heijastava, taustan vaimennus, heijastava polarisaatiolla tai ilman sitä myös läpinäkyvien esineiden sekä läpiviennillä. Nämä PD30-anturit sopivat erinomaisesti sovelluksiin, joissa tilaa säästävä ja tarkka tunnistus ovat elintärkeitä.

PD30 ruostumaton teräs

Suunniteltu koville tai hygieenisille ympäristöille. AISI316L ruostumaton teräs ja korkealaatuiset muovit kuten PEEK, PPSU ja PES-tiivisteet FKM takaavat erinomaisen mekaanisen vastuksen. IP69K ja Ecolab-sertifioitu.

PD30 Advanced

Herkkyyden säätö on käytettävissä ja joustava opetus- ja etäopetustoimintojen ansiosta. Kauko-ohjaimen avulla käyttäjä voi asettaa anturin PLC: ltä. Muita ominaisuuksia ovat pölyvaroitus ja mykistystulot, jotka varmistavat, että anturihäiriöt havaitaan nopeasti ja seisokkeja vältetään.

PD30 Basic

Perusperheessä on laaja yleiskäyttöinen anturi: taloudellinen ja erittäin tehokas. Näissä antureissa on ylä- tai taka-potentiometri herkkyyden säätöön sekä taustan vaimennukseen (BGS), joka perustuu uusiin tunnistusperiaatteisiin, PointSpot, joka lisää tunnistusetäisyyttä (200 mm) ja parantaa eri värejä.

ominaisuudet
  • Erinomainen kotelorakenne: ruostumaton tai ABS-PMMA
  • Suunniteltu RoHS-direktiiviin
  • Korkea EMC-suorituskyky
  • Yksinkertainen asennus
  • Tamper-proof / diagnostinen varoitus (PD30 Advanced)
  • M8-liitin tai 4-johtiminen kaapelivaihtoehto
Katso lisää

Sähköposti: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966LISÄTÄ: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.